Utisci gostiju: Porodični odmor u Kraljevim čardacima - Kopaonik.net

Utisci gostiju: Porodični odmor u Kraljevim čardacima

Ana Spasojević je sa porodicom boravila u Kraljevim čardacima, odakle nam šalje svoje utiske.

Umesto sata ili kaiša, tati smo za rođendan poklonili uspomene za ceo život i rođendan proslavili u Kraljevim čardacima na Kopaoniku.

Nastavili smo da pratimo sajt Kopaonik.net i rezervisali spa vikend preko njih. Brza rezervacija putem telefona, potvrda mejlom, precizni uslovi i rezervacija hotela nije trajala duže od 3 minuta. Uputili smo se na Kopaonik. Po dolasku smo uvideli da ljubazno osoblje na recepciji uliva nadu da je pomenuti hotel pravi izbor.

Kraljevi čardaci, Kopaonik

Kraljevi čardaci, Kopaonik

Bili smo smešteni u centralnoj zgradi, pa su nam svi sadržaji bili dostupni u papučama i bez jakne. Iz sobe se lagano, panoramskim liftom stiže do bazena, u papučama i bade mantilu, što izuzetno volim. Deca su bila presrećna. Superior soba je sa posebnim kuhinjskim delom, odvojenim pultom i ugaonom garniturom na razvlačenje – idealna za tip porodice poput naše, sa dvoje dece.

Kraljevi čardaci, Kopaonik

Kraljevi čardaci, Kopaonik

Kupatilo je dobro opremljeno kozmetikom, kao što i dolikuje hotelu sa četiri zvezdice. Wellness centar je svakako jedan od glavnih aduta Kraljevih čardaka. Voda u bazenu je temperature oko 28 stepeni, iako ja lično volim kad je malo toplija, ali deci nije smetalo. Bez obzira na popunjenost hotela, gužva se ne oseća ni jednog trenutka.

Slana soba, odnosno pećina kako su je deca nazvala, posebno se svidela mojoj devojčici. Dečak je prednost dao bazenu, pa je plivanje, doduše sa gumom, apsolvirao. Deci inače nije dozvoljen ulazak u spa zonu, što njima naravno nije baš jasno zašto, ali nama odraslima prija svaki trenutak proveden bez cike i vriske.

Deca zato na raspolaganju imaju igraonicu, koja bi mogla biti i malo bolje opremljena, pre svega toplijim podom kako bi deci bilo prijatnije.

Kraljevi čardaci, Kopaonik

Kraljevi čardaci, Kopaonik

Po meni, jedna od najvećih prednosti Kraljevih čardaka je izvrsna hrana. Veliki izbor, savršen ukus i kvalitet upravo je ono zbog čega smo zažalili što Kopaonik ne može da garantuje sneg za skijaše tokom zime, pa da ovaj hotel bude naš izbor za zimovanje ove sezone.

Za informacije o smeštaju i rezervacije u hotelima na Kopaoniku možete nas pozvati na 065/255-22-75.


Ostavi komentar

Top