Preporuka smeštaja u mirnom delu Kopaonika - Kopaonik.net

Preporuka smeštaja u mirnom delu Kopaonika

Kada tražite smeštaj na Kopaoniku, imajte na umu da hotele možete podeliti najpre u ove dve grupe: na hotele koji se nalaze u turističkom centru i na hotele koji se nalaze u vikend naselju, na putu Kopaonik – Raška.

Zašto je bitno gde se nalaze?

Zato što je vikend naselje udaljeno oko 4-5 kilometara od turističkog centra u kojem se nalaze prodavnice, kafići, restorani i dolina sportova, odnosno zabavni park. Neki hoteli imaju obezbeđen prevoz nekoliko puta dnevno. Možete i peške preći tu razdaljinu ali svakako je najpogodnije ići kolima. Brzo se stiže do centra, za samo desetak minuta vožnje. Parking možete pronaći u blizini autobuske stanice.

Kraljevi čardaci

Apartmansko naselje Kraljevi čardaci nalaze se na oko 4.5 km od centra. Lepo izgledaju, imaju lepo uređen trg između dve apartmanske zgrade.

Kraljevi čardaci, Kopaonik

Kraljevi čardaci, Kopaonik

Radi se na proširenju smeštajnih kapaciteta, a trenutno je gostima na raspolaganju blizu 200 apartmana, fino uređen restoran, dobar spa centar. Kraljevi čardaci imaju i spoljni bazen, sa đakuzijem. Dečja igraonica je dobro opremljena, pa je i za porodice sa decom sasvim dovoljno sadržaja. Omiljeni kutak gostiju je terasa iznad spoljnog bazena, sa divnim pogledom.

Putem od Kraljevih čardaka prema centru, oko 1.5 km bliže, praktično jedan do drugog, smešteni su hoteli Mujen i Zoned.

Hotel Mujen Lux

Hotel Mujen Lux se sastoji iz tri vile, izgrađene autentičnim planinskim stilom. Krasi ga mnoštvo orijentalnih detalja, kamena i kristala. Apartmani su različitog tipa, veličine i opremljenosti.

Mujen, Kopaonik

Mujen, Kopaonik

Unutrašnji bazen, sauna, parno kupatilo, tepidarijum, đakuzi, slana soba, masaže – sve vas to očekuje u spa centru hotela Mujen. Uz SPA uživanje, u hotelu Mujen Lux očekuje vas i tradicionalna domaća kuhinja sa velikim izborom jela.

Hotel Zoned

Stižemo i do hotela Zoned, koji je od svih navedenih najbliži turističkom centru Kopaonika (oko 3 km). Prvi utisak kad se pogleda sa puta ostavlja tradicionalni planinski stil gradnje. Unutar hotela su luksuzno opremljeni apartmani, wellness centar, fitnes sala, igraonica za decu i restoran. Jedino što nedostaje hotelu Zoned je bazen.

Ipak, na raspolaganju su vam sauna, tursko kupatilo, tepidarijum i đakuzi. To je sasvim dovoljno sadržaja za opuštanje na kraju lepo provedenog dana na Kopaoniku.

Zoned, Kopaonik

Zoned, Kopaonik

U vikend naselju je mnogo manje gužve u odnosu na sam turistički centar, pa je za porodice sa decom posebno zgodno da tu pronađu smeštaj. Do centra i svih ugostiteljskih objekata, kao i zabavnog parka lako se stiže kolima.

Svi hoteli u vikend naselju na Kopaoniku imaju i promo ponude, koje možete pogledati ovde. Za informacije o slobodnim sobama i rezervaciju smeštaja pozovite nas na +381 65/255-22-75 ili nam pošaljite upit na booking@wellness-spa.rs


Ostavi komentar

Top