Hoteli koji se nalaze u turističkom centru Kopaonika - Kopaonik.net

Hoteli koji se nalaze u turističkom centru Kopaonika

Smeštajni kapaciteti na Kopaoniku dele se na one koji se nalaze u Brzeću, zatim na one u Vikend naselju na putu Raška-Kopaonik, i na one koji se nalaze u samom turističkom centru Kopaonika.

Turističkim centrom Kopaonika smatra se predeo gde se nalaze žičare, ski staze, zabavni park, brojne prodavnice, kafići, restorani. Takođe, tu je smešten i veliki broj hotela i apartmana. Tu ima i velikih parking prostora, a takođe se tu nalazi i autobuska stanica.

Hotel Grand, Kopaonik

Hotel Grand, Kopaonik

Najpoznatiji hotel u centru Kopaonika je hotel Grand. Smešten je na fantastičnoj lokaciji, sa prelepim pogledom na šume Kopaonika i ski staze. Glavna atrakcija ovog hotela je zatvoreno-otvoreni bazen, sa toplom vodom, koji je posebno interesantan u zimskom periodu. Tada se možete kupati u otvorenom bazenu, sa divnim pogledom na snegom pokrivene predele.

Hotel Grand, Kopaonik

Hotel Grand, Kopaonik

SPA centar hotela Grand prostire se na 1800 kvadrata. Tu se nalaze bazen, parno kupatilo, saune i drugi wellness sadržaji. Gostima je na raspolaganju i velika kuglana, sportska sala sa terenima za fudbal, košarku, rukomet i odbojku.

Praktično u podnožju staze Karaman greben smešten je hotel Grey. Luksuzni hotel, sa posebno dobrom ponudom za ljubitelje skijanja. Ima samo 17 soba i apartmana, ali odlično opremljenih italijanskim nameštajem i keramikom. Interesantan je restoran hotela Grey, koji se prostire na dva nivoa, sa kaminom i velikim barom.

Hotel Grey Kopaonik

Hotel Grey Kopaonik

Na drugom spratu hotela Grey nalazi se SPA centar, sa bazenom, saunama, parnim kupatilom, sobama za masažu, fitnes salom i drugim sadržajima.

Nadomak ski staza, u samom turističkom centru Kopaonika izgrađen je novi hotel – Gorski. Prelepog enterijera, sa komfornim sobama, tri restorana i modernim wellness centrom sa bazenom.

Tu su i igraonica za decu, zatim frizerski i kozmetički salon, a za ljubitelje skijanja i skijašnica.

Gorski hotel

U turističkom centru Kopaonika smešteno je još nekoliko hotela i veliki broj apartmana. Neki od njih su JAT apartmani, Sunčani vrhovi, Konaci, hotel Mount, Club A, apartmani Vila Bianca a nešto dalje objekti Srebrna lisica, Olga Dedijer i hotel Putnik.

Za dodatne informacije i rezervaciju smeštaja na Kopaoniku možete nas pozvati na 065/255-22-75.


Ostavi komentar

Top