Skijanje i wellness na Kopaoniku - Kopaonik.net

Skijanje i wellness na Kopaoniku

Među sve popularnijim turističkim destinacijama u Srbiji ubrajaju se planine, posebno Kopaonik, kao najveći domaći ski centar. Na ovoj planini će skijaše dočekati nova šestosedna žičara na lokacijama Krčmar i Gvozdac, što će upotpuniti i inače veoma dobru ponudu.

SkiKraljeviCardaci

Hotel Kraljevi čardaci

Domaći planinski hoteli imaju i sve više gostiju iz regiona, a ove zime ljubitelji skijanja moći će da kupe višednevni ski pas sa popustima, u okviru raznih promo paketa. Veliko interesovanje vlada za šestodnevni ski pas koji košta manje od 100 evra, pa je samim tim među najjeftinijima u regionu.

Kombinacija skijanja i uživanja u spa centru predstavlja vrhunski aktivni odmor za koji vlada veliko interesovanje. Primera radi, u hotelu Kraljevi čardaci, cene se kreću od oko 4.500 do 5.000 dinara za polupansion koji uključuje i korišćenje wellness centra, a u okviru nekih paketa moguće je dobiti i gratis ski pas. Gosti imaju obezbeđen i besplatan prevoz od hotela do skijališta, više puta u toku dana.

U vikend naselju na Kopaoniku smeštaj možete pronaći i u hotelima Milmari i Zoned, dok u samom centru možemo preporučiti hotele Grand i Gorski u okviru MK Resorta, kao i hotel Grey, smešten do samih ski staza.

Kopaonik je sjajna destinacija za skijanje, a bogata wellness ponuda će samo upotpuniti doživljaj. Za sve informacije o zimskim spa aranžmanima na Kopaoniku i rezervaciju smeštaja, kontaktirajte nas putem telefona 065/255-22-75.


Ostavi komentar

Top