Posetioci pišu: Utisci iz Kraljevih čardaka - Kopaonik.net

Posetioci pišu: Utisci iz Kraljevih čardaka

Svoje utiske sa zimovanja na Kopaoniku i o smeštaju u hotelu Kraljevi čardaci prenosi nam Kruna Domić.

KrunaKraljeviCardaci1

Put do Kopaonika

Pošto naš auto nije opremljen za planinsku vožnju i sneg, opcije su nam bile redovna autobuska linija ili privatni kombi prevoz iz Beograda. Ispostavilo se da je opcija sa kombi prevozom jeftinija a i došli su po nas na kućnu adresu. Kombi je bio udoban i prostran. Povratnu kartu platili smo 30 evra. Prvi deo puta je auto-put, dok je drugi deo puta zanimljiviji – ide se kroz naselja, sela i preko planine, ali je zato i zahtevniji, pun krivina i ograničenja brzine.

Od centra Kopaonika, za 7-8 minuta spustili smo se do vikend naselja u kojem se nalaze Kraljevi čardaci. Vozač je lako našao hotel jer se nalazi uz glavni put. Kompleks je veliki a oznaka je vrlo vidljiva. Dan pre povratka pozvao nas je prevoznik radi dogovora kada će vozač doći po nas, da bi nas vratio u Beograd. Povratak je bio rekordno brz, od trenutka kad su nas pokupili ispred hotela do kuće u Beogradu, prošlo je samo 3 sata.

O hotelu

Kraljevi čardaci predstavljaju veliki kompleks apartmana i soba, a u sastavu su i dva restorana, caffe, odličan SPA centar, čak i pivnicu. Hotel se nalazi u vikend naselju a skijašnicu ima u centru Kopaonika, pored žičare Bela reka, što je veoma zgodno.

Na svakih sat vremena postoji organizovani prevoz od hotela do ski staza. To što se hotel nalazi u vikend naselju, ne umanjuje užitak koji smo doživeli skijajući na skoro svim stazama na Kopaoniku.

Smeštaj i hrana

Soba u kojoj smo odseli bila je opremljena čak i malim frižiderom i odličnim TV-om sa kablovskom. Krevet je bio veliki i udoban, a kupatilo prostrano i luksuzno opremljeno. U sobi je bilo toplo i vrlo udobno.

KraljeviCardaciRestoran

Hrana je čista desetka! Švedski sto koji je imao veoma raznovrsnu hranu, više vrsta mesnih i vegeterijanskih obroka, zatim kuvana jela, razne salate kao i odlična sveža pastrmka su nešto što nam je zaista prijalo posle napornog skijaškog dana. Slatkiši možda i nisu baš neki ali je zato posluženo dosta svežeg voća.

SPA centar hotela Kraljevi čardaci

Najbolji provod u ovom hotelu je verovatno u – SPA centru. Radi se o pravom SPA centru, ne kao u nekim hotelima koji saunu i jedno tursko kupatilo nazivaju tim imenom. Dakle u Kraljevim čardacima postoji odličan bazen, idealno za decu – temperatura vode je oko 29-30 stepeni. Tu su i saune, tursko kupatilo, slana soba, tople klupe, masaže itd.

KraljeviCardaciBazen

Mi smo se baš lepo opustili i bili smo spremni za spavanje posle par sati provedenih u SPA centru. Takođe, ako zaboravite da ponesete od kuće bade mantil, papuče i slično – ne brinite jer je u Čardacima sve obezbeđeno za vas.

Nije mi se svidelo što mora iz SPA centra u bade mantilu da se prođe kroz objekat da bi se došlo do lifta, ali spremni smo da oprostimo ovu grešku.

Osoblje je bilo pristojno, wi-fi internet radi odlično ako treba nešto da odradite ili čisto da proverite mejl ili društvene mreže.

Definitivno preporučujemo ovo mesto!

Za informacije o smeštaju i rezervacije u hotelima na Kopaoniku možete nas pozvati na 065/255-22-75.


Ostavi komentar

Top