Kopaonik – hoteli sa bazenom - Kopaonik.net

Kopaonik – hoteli sa bazenom

Bez obzira da li na Kopaonik idete zimi ili leti, lepo je znati da postoje hoteli sa zatvorenim bazenima koji se mogu koristiti tokom zimskih meseci, kao i leti kad je lošije vreme. Upravo su takvi hoteli Kraljevi čardaci, Gorski, Grand i Grey.

KraljeviCardaciTekst4

Wellness centar Kraljevih čardaka prostire se na čak 900 m2 i u svom sastavu ima saune, tursko kupatilo, slanu sobu, tepidarijum klupe, float spa kapsulu, sobe za masažu. Ipak, među omiljene sadržaje gostiju spada i zatvoreni bazen, dimenzija 14×6 metara, sa đakuzijem. Tokom leta, gostima je na raspolaganju i otvoreni bazen, dimenzija 10×5 metara.

Cena polupansiona je od 39 evra po osobi, zavisno od perioda godine.

Hotel Gorski

U sklopu hotela Gorski nalazi se odličan wellness centar koji od sadržaja ima bazen, slanu sobu, đakuzi, parno kupatilo, tepidarijum i veliki izbor masaža. Hotel je nov, moderno opremljen i na odličnoj lokaciji.

Cena polupansiona je od 60 evra, zavisno od termina boravka.

Oba hotela imaju igraonice za decu, a više puta dnevno i organizovani prevoz minibusom do centra Kopaonika i skijališta. Promo ponude tokom zime imaju uključenu i uslugu ski pass-a, a tokom letnje sezone izlete do zanimljivih lokacija na Kopaoniku.

Bazeni hotela Grand i Grey na Kopaoniku

Bazeni hotela Grand i Grey na Kopaoniku

U samom centru zbivanja na Kopaoniku, smeštena su dva luksuznija hotela – Grand i Grey. Oba hotela imaju zatvoreni bazen, s tim što se iz unutrašnjeg bazena hotela Grand može izaći i u spoljni bazen. Kupanje u njemu tokom zimskih meseci je nešto zaista posebno, pošto je voda topla a oko vas sneg i šume Kopaonika.

Hoteli na Kopaoniku zaista imaju lepe spa centre i bazene, koje vredi posetiti. Za sve dodatne informacije o ovim hotelima i za rezervaciju smeštaja pozovite nas na +381 65/255-22-75.


Ostavi komentar

Top