Ski servisi na Kopaoniku - Kopaonik.net

Ski servisi na Kopaoniku

Ako skijate svega nekoliko dana godišnje, verovatno nemate svoju ski opremu već je iznajmljujete. Takva oprema je redovno održavana i uvek spremna za korišćenje, a možete je pronaći u brojnim ski servisima na Kopaoniku.

Takođe, na istim mestima možete i servisirati svoju opremu. U servisima će stručno osoblje vaše skije ili bord uredno spremiti za stazu. Brušenje podloge, voskiranje, montažu veza i ostale radnje ne morate sami znati da radite. Tu su ski servisi da vam izađu u susret i srede opremu.

Zima na Kopaoniku

Zima na Kopaoniku

Na Kopaoniku radi veliki broj ski servisa. Neki od njih su predstavništva poznatih brendova kao što su Beosport i Planet bike, a ima i onih manje poznatih ali koji rade odlično svoj posao. Takvi su ski servisi Stiv, ZJAJ, Gala sport itd.

Neki ski servisi nalaze se pri hotelima, poput onih u Kraljevim čardacima ili Grandu. Zajedničko za sve ski servise na Kopaoniku je to što nude servisiranje i rentiranje ski opreme, zatim nude čuvanje i sušenje opreme, kao i prodaju nove i polovne ski opreme. Neki ski servisi imaju i škole skijanja sa licenciranim instruktorima.

Kopaonik ima veliki broj ski staza, pa ćete sigurno uživati na snegu, sa savršeno utegnutom opremom za skijanje.


Top